Tragedie în Cochirleanca: Tânărul Denis a murit după ce i-a fost amputat piciorul

0

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Sportiv din Buzău, a pierdut viața în urma unui tragic accident petrecut în comuna buzoiană Cochirleanca.

Denis Porumb, tânărul nevinovat care visa la o carieră în sport, a fost victima unei nefericite întâmplări soldate cu amputarea unuia dintre picioarele sale.

Cu toate eforturile depuse de medici, acesta nu a reușit să supraviețuiască, lăsând în urmă o comunitate în șoc și prieteni într-o durere adâncă.

Tragedia s-a petrecut vineri seara, în timp ce Denis se juca fotbal împreună cu prietenii săi. O minge a sărit în curtea școlii, iar tânărul s-a dus să o recupereze. Necazul a lovit în momentul în care acesta a încercat să sară gardul școlii, fiind străpuns de o bucată de fier beton care i-a secționat artera femurală și vena iliacă.

Primul ajutor i-a fost acordat de către Elena Putinică, o asistentă medicală din zonă, însă cantitatea masivă de sânge pierdut a condus la pierderea conștienței și, în cele din urmă, la pierderea vieții.

Denis Porumb era un tânăr talentat și pasionat de sport. Visul său era să ajungă un sportiv profesionist și să-și reprezinte țara în competițiile internaționale. Elev în clasa a XI-a la Liceul Sportiv din Buzău, acesta era iubit și respectat de colegi și profesori, care își amintesc de el ca fiind un băiat plin de energie și entuziasm. Tragica dispariție a lui Denis a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut.

Moartea lui Denis Porumb a stârnit indignarea și furia comunității din Cochirleanca. Mulți localnici consideră că vina pentru această tragedie îi aparține primăriei, care menține închise terenul de fotbal și poarta școlii, creând astfel o situație periculoasă pentru copii.

Incidentul a survenit chiar pe drumul dintre terenul de fotbal și curtea școlii, iar acum oamenii își întreabă de ce nu s-a luat nicio măsură pentru prevenirea unor astfel de accidente.

Într-o postare pe Facebook, primarul Nicolae Stancu a respins acuzațiile aduse primăriei și a susținut că atât terenul de sport, cât și poarta școlii erau deschise în momentul tragediei.

Cu toate acestea, mulți localnici nu sunt de acord cu afirmațiile primarului și consideră că trebuie luate măsuri urgente pentru a se asigura siguranța copiilor din comunitate.

Tragedia care a avut loc în comuna Cochirleanca a adus durere și tristețe în sufletele tuturor celor implicați. Denis Porumb va rămâne mereu în amintirea celor care l-au cunoscut, iar comunitatea trebuie să găsească soluții pentru a preveni astfel de accidente în viitor.

Să ne amintim cu drag de Denis și să ne unim pentru a face o schimbare în bine în comunitatea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe tânărul nostru campion!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.