Simona Halep revine! Are un nou antrenor

0

Simona Halep (32 de ani), fost lider WTA, a primit o suspendare pentru o perioadă de patru ani de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat.

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Patrick Mouratoglou, dezamăgită că a ajuns protagonistă într-un astfel de scandal
Sportiva din Constanța a contestat decizia la TAS (Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne) și așteaptă să participe la ședința programată la începutul lunii februarie (7-9 februarie 2024) pentru a afla dacă va beneficia de o reducere a pedepsei și în ce măsură.

Avocații care reprezintă interesele legale ale Simonei Halep sunt conduși de Howard Jacobs, un avocat din Los Angeles cu experiență în apărarea împotriva acuzațiilor de dopaj, având în portofoliu reprezentarea unor dintre cele mai cunoscute nume din lumea sportului.

Deocamdată, cert este că Halep a renunțat la colaborarea cu Patrick Mouratoglou, dezamăgită că a ajuns protagonistă într-un astfel de scandal. Simona nu a renunțat la antrenamente și a ales zona Golfului pentru a se menține în formă.

În afara antrenamentelor intense, ”Simo” și-a găsit în zonă și un preparator fizic. Este vorba despre Jez Manso, o preparatoare fizică din Filipine, care lucrează de peste 10 ani la The Aviation Club de la Hotelul Jumeirah Creekside din Dubai.

Și-ar dori să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024
”Uite cine a revenit la club, campioana din Dubai din 2015 și 2020, Simona Halep! Ne bucurăm că ai revenit”, a fost mesajul postat de Manso pe contul ei de Instagram, alături de o ipostază cu sportiva noastră.

Altfel, într-un interviu recent acordat celor de la Paris Match la finalul anului 2023, Halep a mărturisit că și-ar dori să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, în eventualitatea în care fostul număr 1 mondial WTA ar câștiga la TAS. Însă, jurnaliștii americani nu-i acordă șanse Simonei de a participa la JO din acest an.

Concret, jurnaliștii americani de la Tennis World USA au susținut că Simona Halep nu are nicio șansă să reprezinte țara noastră din postura de jucătoare la Jocurile Olimpice de la Paris, în ciuda eforturilor pe care tenismena română le va face în următoarea perioadă.

De asemenea, ziariștii de peste ocean au subliniat că, în acest moment, Halep se antrenează pe cont propriu, fără să aibă un staff care să o ajute, iar acest lucru îi va îngreuna și mai mult o eventuală revenire pe terenul de tenis.

„Continuă să lupte ca o leoaică pentru a-și dovedi nevinovăția”
”Într-un interviu acordat Paris Match, fostul număr 1 WTA Simona Halep a mărturisit că se antrenează în continuare. Singura diferență este că, în prezent, nu are un staff care să o urmărească.

Jucătoarea română de tenis, suspendată timp de patru ani din cauza faptului că a fost depistată pozitiv la roxadustat. Continuă să lupte ca o leoaică pentru a-și dovedi nevinovăția, dar este clar, după cum ea însăși a subliniat. Că îi va fi imposibil să participe la unele evenimente importante în 2024, cum ar fi Jocurile Olimpice de la Paris”, au notat americanii de la Tennis World USA.

În interviul acordat francezilor de la Paris Match, Simona Halep a susținut că va face tot posibilul pentru a participa la Jocurile Olimpice organizate în acest an în Hexagon.

„Sunt foarte puține șanse să pot participa. Dr voi face totul pentru ca acest lucru să se întâmple. Orice s-ar întâmpla, voi fi acolo. În cel mai rău caz, ca spectator, pentru că va fi magic”, a spus Halep la acea vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.