Simona Halep, Atacata Dur: „S-A Dopat Si S-A Dopat La Greu”

0

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa o absenta de mai mult de un an si jumatate, profitand de ridicarea suspendarii. Cu toate ca a avut o comportare onorabila la Miami si a fost intampinata cu simpatie, nu toata lumea pare incantata de revenirea ei pe teren. Potrivit Sportskeeda, exista destui fani care considera ca Halep nu merita un wild card, acuzand-o ca ar fi folosit metode necinstite. In plus, platforma online a inregistrat si cateva reactii jignitoare la adresa ei.

„S-a dopat si s-a dopat la greu, dar pentru ca e placuta de toata lumea a primit deja wildcard”
„Simona Halep s-a dopat si s-a dopat la greu. Intregul proces a durat prea mult pentru a ajunge la o decizie, dar pentru ca este foarte placuta au ajuns sa-i dea wild-card”, a scris un iubitor al tenisului, care nu pare sa fie tocmai fanul Simonei.

„Da, nu-mi place ca Halep sa primeasca wildcard-uri in turneele WTA. Pentru asta iau in considerare dovezile disponibile pe care le avem, adica raportul ITIA. TAS a ramas tacut si inca nu isi justifica decizia in mod corespunzator”, a comentat un alt fan, potrivit prosport.ro.

„Mi se pare ciudat cum a fost reactia presei la hotararea TAS… de a se alatura imediat, aratand ITIA ca o institutie frauduloasa. Avem un raport de peste 100 de pagini si extrem de detaliat din partea ITIA. Dar, nu avem nimic de la TAS in afara faptului ca «noi am crezut-o pe Halep»”, a comentat altcineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.