Saveta Bogdan, propusă spre căsătorie la 78 de ani: Refuzul artistei cu zâmbetul pe buze

0

Saveta Bogdan, una dintre cele mai îndrăgite și respectate artiste de muzică populară din România, a avut parte de o surpriză de proporții chiar de ziua ei de naștere. Îndrăgită pentru naturalețea și jovialitatea sa, Saveta Bogdan, la frumoasa vârstă de 78 de ani, a primit o propunere neobișnuită: să fie soția unui bărbat cu mult mai tânăr decât ea.

Pe 16 ianuarie, ziua în care a sărbătorit 78 de ani, artista a fost inundată cu mesaje și urări de bine, demonstrând că popularitatea și afecțiunea publicului față de ea rămân neclintite chiar și după decenii de carieră. „Nici nu mă așteptam”, a mărturisit Saveta Bogdan, emoționată de toată atenția primită.

Dar momentul cel mai neașteptat a venit sub forma unui telefon surpriză. Un admirator îndrăzneț, cu mult mai tânăr decât celebra interpretă, i-a propus să devină partenera sa de viață. Saveta Bogdan a povestit cu umor acest episod, explicând că a refuzat propunerea, deși a apreciat curajul bărbatului. „Ești prea bătrân. Eu vreau un bărbat mai tânăr”, i-a răspuns artista, adăugând o notă de glumă în conversație.

Această întâmplare vine la scurt timp după ce artista a declarat că nu intenționează să se recăsătorească la vârsta ei. Văduvă din adolescență, Saveta Bogdan a trăit cea mai mare parte a vieții fără un partener, concentrându-se pe cariera sa muzicală și pe relația cu publicul.

Răspunsul său jovial la propunerea neobișnuită demonstrează spiritul liber și pozitiv al artistei, care, chiar și la 78 de ani, continuă să se bucure de viață și să aprecieze momentele pline de umor. Saveta Bogdan rămâne un exemplu de viață trăită cu pasiune și autenticitate, indiferent de vârstă sau de provocările vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.