Sarah Dumitrescu, fiica impresarei Anamaria Prodan, face furori la doar 22 de ani. „Arăt perfect”

0

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan și face senzaţie ori de câte ori apare în public. Adesea, tânăra a fost comparată cu surorile Kardashian, datorită aspectului fizic, dar și pentru formele sale voluptoase. Cât despre faptul că a fost acuzată că are operații estetice, fiica cea mică a impresarei neagă acest lucru.

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei Anamaria Prodan, trăiește pe picior mare
Fiica Anamariei Prodan este pasionată de sport și practică baschetul de performanță în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de la vârsta de 18 ani. La numai 22 de ani, Sarah, fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are alături de fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, a fost asaltată de bărbaţi după ultima sa apariţie.

Recent, fiica impresarei a avut parte de o vacanţă de vis la Paris, iar imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare au creat isterie printre fani. Imaginile au primit mii de aprecieri, iar comentariile au fost copleşitoare.

Sarah Dumitrescu a primit o mulțime de complimente de la fanii săi. Dacă foarte mulţi s-au rezumat la a-i trimite inimioare, alţii au fost copleșiți de frumusețea ei și i-au declarat asta fățiș.

„Te ador!”, „Super Regină” sau „Eşti superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de fani.

Sarah Dumitrescu rupe tăcerea despre operații
După ce gurile rele au spus că tânăra s-ar fi tunat pentru a avea un aspect fizic cât mai atrăgător, aceasta a dezmințit respectivele zvonuri. Tânăra spune că nu are operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

„Nu am nicio intervenție, de niciun fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a ținut să precizeze Sarah Dumitrescu pe contul de socializare.

Fiica celebrei impresare s-a întors din SUA în primăvara anului trecut și s-a alăturat echipei naționale de baschet a României. După divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf, aceasta a decis să rămână în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.