Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 14 ianuarie

0

Duminică, 14 ianuarie 2024, vremea va continua să fie rece, neexistând diferențe semnificative față de ziua de astăzi, potrivit informațiilor transmise de Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 14 ianuarie 2024, în țară
Duminică, 14 ianuarie 2024, ANM anunță că în centrul, estul și nordul țării cerul va fi înnorat pe parcursul zilei și vor fi ninsori slabe.

În zonele montane va bate și vântul, care va atinge viteze de peste 80-90 de km/h. Rafalele vor viscoli ninsoarea, iar zăpada va fi spulberată.
Vântul va fi resimțit și în regiunile din sudul și estul teritoriului, însă nu la o intensitate atât de mare ca a rafalelor din zonele de munte.

Valorile maxime ale temperaturii vor fi cuprinse între -4 și 6 grade Celsius, pe când temperaturile minime vor fi între -15 și -1 grad.

În unele zone se anunță condiții de ceață, iar în Crișana vor fi depuneri de polei, din cauza precipitațiilor mixte.

Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în București
În București, pe 14 ianuarie, temperatura maximă se va încadra între 4 și 6 grade Celsius, vremea fiind puțin mai caldă față de ziua de sâmbătă.

Minimele zilei de duminică se vor situa între -6 și -3 grade. Potrivit ANM, șansele de precipitați sunt reduse, iar vântul va bate cu circa 15 km/h.

Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în Constanța
La malul mării nu sunt preconizate precipitații, chiar dacă cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h. Temperatura maximă va fi de 6 grade, cea minimă va fi în jurul valorii de -3 grade, iar apa mării va avea 8 grade.

Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în Brașov
Cerul va fi înnorat și în Brașov, unde șansele de precipitații sunt estimate la 5%.

Rafalele vor atinge viteze de 32 de km/h. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă va ajunge la -5 grade.
Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în Focșani
În județul Focșani cerul va fi înnorat. Temperatura maximă nu va atinge valori mai mari de 4 grade, iar temperatura minimă va fi de -4 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 5%, iar vântul va bate cu circa 35 de km/h.

Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în Oradea
În Oradea norii vor aduce precipitații estimate la 25%. Rafalele vor avea o viteză de 24 km/h. Temperatura maximă va fi de doar 1 grad Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM duminică, 14 ianuarie 2024. Vremea în Iași
În Iași șansele de precipitații vor ajunge la 10%, însă cerul va fi mai mult însorit. Temperatura maximă va ajunge la 2 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -5 grade. Vântul va bate cu 9 km/h.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 noiembrie 2024. Vremea în Craiova
Duminică, în Craiova cerul va fi parțial însorit. În această zi nu sunt anunțate precipitații, însă vântul va sufla cu 39 de km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va atinge -4 grade.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 noiembrie 2024. Vremea în Cluj-Napoca
În Cluj Napoca se preconizează 15% șanse de precipitații. Cerul va fi parțial noros, iar rafalele vor ajunge la o viteză de 9 km/h. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă de -6 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.