Oana Roman, prinsă cu datorii la o clinică medicală! Ce atitudine a avut vedeta

0

Oana Roman, prinsă cu datorii la o clinică medicală
Acuzată că nu a achitat serviciile unei clinici medicale, Oana Roman a răbufnit pe contul de socializare. Vedeta a recunoscut că a uitat să plătească din cauza momentelor grele prin care a trecut după moartea mamei sale, Mioara Roman. Însă, ceea ce a susținut ea a fost faptul că abordarea angajaților unității medicale a dezamăgit-o profund.

Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru Oana Roman pentru că și-a pierdut mama pe care o iubea enorm. Pe lângă suferința imensă prin care a trecut, fiica lui Petre Roman s-a ocupat atât de înmormântare, cât și de pomenile necesare după aceea. Astfel, a avut foarte multe pe cap și a uitat să achite două ședințe de terapie. Ulterior, a fost contactată de un reprezentant al clinicii medicale care i-a adus aminte că trebuie să plătească. Însă, abordarea angajatului nu a fost deloc pe placul ei.

„Dacă lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți, trebuie să aveți foarte mare grijă la cum vă exprimați și la ce transmiteți. Maniera în care vă adresați celor cu care interacționați poate face diferența dintre bine și rău, a mai avea clienți și pacienți și a nu mai avea.

Aveam de plătit două ședințe de terapie pe care nu le plătisem pentru că le făcusem online și… a murit mama… pur și simplu am uitat. Efectiv, am uitat. Că mi-au adus aminte că trebuie să plătesc, nu este o problemă. Problema este maniera în care au decis să îmi aducă aminte că trebuie să achit”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu a fost deloc încântată de mesajul primit de la un reprezentant al clinicii medicale.

„Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: «Încă nu am primit plata. Mulțumim». Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta”, a povestit Oana Roman.

Fanii au ironizat-o pe Oana Roman
În ceea ce privește respectiva situație, internauții nu au avut empatie pentru Oana Roman. Mai multe persoane au criticat-o pentru felul în care a abordat situația și chiar au lăudat reprezentanții clinicii medicale pentru felul în care au procedat. Unii au lăsat comentarii ironice, iar alții au apelat chiar și la jigniri dure.

„Să vă fie rușine, amărâților. Cum v-ați permis să cereți bani? Pai femeia asta degeaba trage cu dinții de numele ăsta!? Să veniți voi să îi cereți plata? Hai sictir!”

„După tragicul eveniment de acum 2-3 săptămâni, a avut timp să facă reclame și stories despre nimic. Probabil se aștepta să treacă ăia cu vederea plata. Și mai exact, ce ton au folosit? Jur că de fiecare dată când mi se face mila de ea, o întoarce ea cumva. Tupeistă de 2 lei.”

„Rareori mă aprind așa, dar m-am enervat cumplit. M-am uitat și eu la story, auziți ce voia asta, să-i spună ăia de la clinică: «Bună ziua, ne gândim că ați uitat, că ați avut probleme. Vă rugăm, dacă se poate, când aveți timp, să ne faceți și nouă plata». Bună ziua și mulțumesc sunt sub nivelul ei. Extraordinar, atâta tupeu rar mi-a fost dat sa vad.”

„Nici tu să nu primești banii pe reclamele tale, să te vedem cum faci.”

„O lună, a trecut o lună… Așa că despre ce vorbim…”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.