O recunoști? Această fetiță dulce este acum o mare vedetă în România

0

Prima a publicat o imagine chiar acum, când și fiul celebrei actrițe a mers la școală. Obișnuiește să scrie destul de des și este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ar fi putut rata nici această ocazie de azi.

Fiul ei începe acum clasa I și o încearcă o mulțime de emoții și la fel și pe cel mic.

l înțelege, pentru că la fel de emoționată a fost și ea când a pășit pentru prima dată pragul școlii, mai ales că a întârziat și a apucat loc abia în ultima bancă. Era tristă că nu vede la tablă, dar se bucura că are o învățătoare tânără. Ulterior, a fost mutată în prima bancă pentru că era prea mică, exact cum este și acum: la fel de tânără, firavă și frumoasă.

Este greu să o recunoști, pentru că s-a schimbat mult de atunci din toate punctele de vedere, la fel și trăsăturile ei. Totuși, zâmbetul Danei Rogoz a rămas la fel de cald și plin de sensibilitate.

Prima zi de școală pentru vedete

Următoarea vedetă este ușor de recunoscut, pentru că pare că nu s-a schimbat deloc la chip: același zâmbet timid, cald, un chip peste care parcă nu au trecut prea mult anii. Elena Gheorghe își amintește și ea cu drag de vremurile apuse și parcă și-ar mai dori să fie măcar o zi copil.

Inna: „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.