NU IGNORA! Rugăciunea inimii, rostită de părintele Cleopa. “Este scurtă, dar are MARE putere și te fereste de rele” AMIN

0

Urmatoarea rugăciune, după rugăciunea domnească „Tatăl nostru”, este cea a inimii. Câteva cuvite pe care să le rostești mereu în minte și care te feresc de rele. Părintele Cleopa le spunea tuturor credincioșilor în căutare de liniște sufletească să o rostească zilnic.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”, așa sună rugăciunea inimii care te ferește de necazuri și supărări. În varianta mai lungă, rugăciunea inimii sună așa:

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale şi ale tuturor sfinţilor, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”

“Aceasta este o rugăciune scurtă, dar are mare putere. Este bine s-o repeţi şi în tren, în mașină şi pe drum şi acasă, până ce adormi seara. Dacă ai numele lui Iisus Hristos, nu mai ai

năluciri prin somn şi supărări şi visuri urâte, pentru că nu se poate apropia satana de locul acela unde se pomeneşte numele Mântuitorului cu toată inima, cu toată dragostea”, le spunea părintele Cleopa tuturor celor care căutau ajutor divin, potrivit ortodoxia.me.

Parintele Cleopa Ilie – Constantin Ilie, fericitul intru pomenire, s-a nascut in comuna Sulita, judetul Botosani, la 10 aprilie 1912. Parintii sai, Alexandru si Ana Ilie, au fost un exemplu viu de traire crestina, fiind iubitori de Dumnezeu, de Biserica si de copii.

Familia Cleopa a fost binecuvantata de Dumnezeu. Parintii sai nu lipseau niciodata de la sfintele slujbe, faceau milostenie, se rugau mult impreuna cu copiii, ducand o viata curata si bineplacuta lui Hristos.

Casa lor era ca o biserica, precum povestea Parintele Cleopa: “Aveam o camera toata numai cu icoane. Un fel de paraclis.

Acolo ne rugam. Iar la miezul noptii ne sculam, citeam la Psaltire si faceam sute de metanii.

Apoi iar ne culcam. Nu se auzeau la ei certuri, nici cuvinte necuviincioase, nici alte lucruri neplacute lui Dumnezeu, ci viata lor de zi cu zi curgea lin ca o apa dulce de izvor, caci asa se mostenea din mosi-stramosi si asa era traditia crestina in partea locului.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.