Neti Sandu Horoscopul zilei de 7 mai. Unii nativi au parte de surprize neașteptate care le împlinesc visele

0

u Horoscopul zilei de 7 mai. Unii nativi au parte de surprize neașteptate care le împlinesc visele.

Berbec

E un reviriment la voi, poate ați înregistrat câteva succese și ați căpătat mai multă încredere în voi, că ați dovedit că sunteți mai buni decât ceilalți.

Taur

Se poate să fiți invitați de onoare undeva, dacă nu vă serbați și chemați niște prieteni pe la voi, fie de zi aniversară, fie că e Săptămâna Luminată și este sărbătoare.

Horoscop 7 mai 2024 – Gemeni

Un răspuns afectiv din partea cuiva care v-a simțit lipsa și vrea să petreceți mai mult de o zi împreună și dacă simțiți la fel o să vă găsiți timp și mâine și în weekend.

Horoscop 7 mai 2024 – Rac

Se poate să vi se mulțumească într-un cadru public pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să urmeze o promovare că sunteți de ceva vreme în vizorul șefilor.

Horoscop 7 mai 2024 – Leu

Vă bucurați de o invitație la cineva care vă așteaptă mai de mult și aceste sărbători sunt ocazia ideală să vă vedeți, să puteți consolida o relație.

Horoscop 7 mai 2024 – Fecioară

Puteți pleca și de acasă, dar la fel de bine îi puteți invita pe câțiva dintre prieteni și să petreceți toată ziua împreună, să povestiți ce ați mai făcut.

Horoscop 7 mai 2024 – Balanță

E posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor voastre și să fiți și voi în sfârșit fericiți, poate ați dat dovadă de mai multă înțelegere, blândețe.

Horoscop 7 mai 2024 – Scorpion

Vi se împlinește și vouă o dorință de a fi cu cineva și viața voastră o să capete culoare, o să aveți familia voastră, o să vă bucurați de copii.

Horoscop 7 mai 2024 – Săgetător

O să ieșiți la plimbare, distracție, le-ați fi promis unor prieteni că faceți mișcare împreună, ori vă duceți la un spectacol, la un concert ori la un party.

Horoscop 7 mai 2024 – Capricorn

Se poate să vină cineva de departe special pentru voi și să vă faceți program comun pentru mai mult de o zi, că poate o găzduiți pe această persoană.

Horoscop 7 mai 2024 – Vărsător

Poate dați o petrecere pentru cei mici, mai vin și părinții lor și o să vă prindă bine să mai socializați un pic și să le faceți surprize copiilor.

Horoscop 7 mai 2024 – Pești

Poate dați o fugă la malul mării și vă întoarceți duminică seara, dacă aveți posibilitatea asta, dacă nu, vă întoarceți dis-de-dimineață sau mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.