Mihai Morar, Primele Declarații Despre Al Patrulea Copil. ”Mi-A Ieșit”

0

Mihai Morar este un tată foarte fericit și nu se teme să arate asta nimănui. Jurnalistul este un om împlinit din toate punctele de vedere, iar familia sa este cea mai mare sursă de liniște și bucurie, după spusele sale.

Prezentatorul are trei fete frumoase de care este extrem de mândru și o soție pe care o laudă cu fiecare ocazie.

Cum toate îi merg atât de bine, omul de radio a fost întrebat dacă vrea să multiplice această fericire și dacă se mai vrea încă un copil.

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția lui deveneau părinții a două fete gemene, Mara și Cezara.

Aceștia au devenit, din nou părinți, pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă.

Mihai a dezvăluit, la un moment dat, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era colegă la radio, după numai două luni de relație. Se pare că timpul a mai trecut, iar cei patru formează o familie minunată.

De când s-a născut Roua, viața lor s-a schimbat foarte mult, spune Mihai Morar.

”Cred că ne-am făcut datoria”
Cele trei fete ale lui au o relație deosebit de frumoasă, iar Roua joacă un rol important în dezvoltarea Marei și a Cezarei, iar pentru gemene nașterea surioarei lor a fost reprezentat o bucurie „greu de descris în cuvinte”, a spus prezentatorul într-un interviu pentru Viva.ro.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, deși a împlinit deja vârsta de 42 de ani, Mihai Morar a dat de înțeles că nu mai este cazul și că mereu i-a plăcut ideea de a fi un tată tânăr.

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: Dar nu mi-e suficient cu două?

Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit”, a spus Mihai Morar pentru sursa menționată anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.