Meteorologii anunta cand se intorc ninsorile si unde va fi viscol. Ce temperaturi vor fi pana luni

0

Prognoza meteo. Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Orientali, in Maramures si in estul Transilvaniei, unde pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa in general intre -12 si -2 grade. Spre sfarsitul intervalului, izolat se va forma ceata.

Prognoza meteo MIERCURI
In Tara

Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade. Cerul va avea innorari temporare si vor fi precipitatii, ziua in vestul, nord-vestul si partial in centrul tarii, iar noaptea local si in sud si est. Acestea vor fi mixte la munte si in Maramures si mai ales sub forma de ploaie in celelalte regiuni. Izolat se va depune polei, iar in nord-vest vor fi cantitati de apa de peste 15…20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in vest, nord si est, cu viteze in general de 45…55 km/h, dar si la munte, unde rafalele vor depasi 70…80 km/h la altitudini mari. Mai ales dimineata, cu totul izolat se va forma ceata.

Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil in timpul zilei si mai mult noros noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5…7 grade, iar cea minima de -3…-1 grad.

Prognoza meteo JOI
In Tara

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor situa intre 4 si 15 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, local in Moldova si Oltenia si pe arii restranse in rest, iar la altitudini mari, la munte, vor fi precipitatii mixte. Pe alocuri in vest si in nord-vest vor fi cantitati de apa insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special pe parcursul zilei in regiunile vestice si nord-vestice si izolat in centrul si estul teritoriului, cu viteze in general de 45…55 km/h. Indeosebi noaptea, pe areale mici, se va forma ceata.

Bucuresti

Vremea va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, mai ales in prima parte a intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo VINERI
In Tara

Vremea va fi inchisa si se va raci accentuat in jumatatea nordica a tarii, unde se vor semnala precipitatii la inceput mixte, apoi mai ales sub forma de ninsoare. In celelalte regiuni, valorile termice vor fi cu mult peste normele caracteristice datei, innorarile temporare, iar precipitatiile vor avea caracter local si vor fi sub forma de ploaie, cu transformare noaptea in lapovita si ninsoare. La munte vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada, mai consistent in masivele nordice. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze de 45…65 km/h, iar pe creste de peste 70…80 km/h viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 3 grade.

Bucuresti

Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, cu probabilitate mare de transformare, spre sfarsitul intervalului, in lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari, cu precadere in partea a doua a intervalului. Temperatura maxima va fi de 11…13 grade, iar minima in jur de 1 grad.

Prognoza meteo SAMBATA
In Tara

Regimul termic va fi apropiat de cel caracteristic datei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu probabilitate ridicata de innorari si ninsori slabe in jumatatea sudica a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 6 grade, iar cele minime se vor situa intre -9 si 0 grade, mai scazute in depresiuni.

Bucuresti

Regimul termic va fi apropiat de cel caracteristic datei. Cerul va fi variabil, cu probabilitate ridicata de innorari si ninsori slabe in prima parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 2 grade, iar minima de -4…-2 grade.

Prognoza meteo DUMINICA
In Tara

Valorile termice, in special cele diurne, vor fi usor peste normele caracteristice perioadei. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata la sfarsitul intervalului, anunta ANM.

Bucuresti

Valorile termice, in special cele diurne, vor fi usor peste normele caracteristice perioadei. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata la sfarsitul intervalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.