Liviu Vârciu și-a ieșit din minți atunci când și-a găsit mașina lovită în fața casei Citeşte întreaga ştire: Liviu Vârciu și-a ieșit din minți atunci când și-a găsit mașina lovită în fața casei. Cum arată bolidul de lux după ce a fost avariat. „Anunț poliția”

0

Liviu Vârciu a fost extrem de frustrat când, ieri dimineață, a descoperit că mașina sa a fost deteriorată. Persoana responsabilă pentru accident a plecat de la locul faptei, ceea ce l-a determinat pe actor să își exprime nemulțumirea într-un clip postat pe Instagram. Acesta a avertizat că va contacta poliția dacă vinovatul nu se va prezenta în fața lui.

În mediul online, Liviu Vârciu a distribuit un scurt film în care era evidentă gravitatea daunelor suferite de vehiculul său.

Vizibil nervos după ce și-a găsit bolidul accidentat, artistul i-a transmis un mesaj tăios persoanei vinovate. I-a cerut acesteia să vină de urgentă la el, pentru că altfel va chema poliția și mai mult, are camere de supraveghere peste tot, astfel că îl va prinde cu siguranță pe vinovat.

„Deșteptul care mi-a lovit mașina să-mi scrie, că am camere peste tot. Da? Anunț poliția și… Scrie-mi urgent”, a spus Liviu Vârciu în filmulețul postat pe Instagram. Liviu Vârciu povestea zilele trecute că a ajuns să se certe cu vecinii săi din cauza mașinilor pe care el le deține.

Acesta este pasionat de bolizii de lux și la o anumită perioadă își achiziționează câte o bijuterie, spre disperarea partenerei sale, care nu este în totalitate de acord cu asta. „Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini.

Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu (…). De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez.

Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru un post de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.