Laura Cosoi Și Soțul Ei, Cosmin Curticăpean, Au Aflat Sexul Celui De-Al Patrulea Copil: „Sunt Deja În Patru Luni”

0

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a aflat sexul celui de-al patrulea copil pe care îl poartă în pântec. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fetițe. Laura și Cosmin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, cei doi fiind căsătoriți de 10 ani. De-a lungul timpului, familia lor s-a mărit cu trei fetițe, Vera, Rita și Lara, iar acum vedeta a anunțat că va mai veni pe lume un bebeluș.

Viața Laurei Cosoi a fost umbrită în ultima vreme de moartea mamei sale, însă acum a găsit din nou un motiv puternic să zâmbească: va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița se bucură din nou de o sarcină, iar în câteva luni își va putea ține bebelușul în brațe.

Cum Laura și Cosmin mai au trei fete, fanii ei se întreabă dacă va avea din nou o fetiță sau în familie va intra și un băiețel. Actrița a dezvăluit că a aflat deja sexul copilului, însă a hotărât să nu-l dezvăluie încă.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi pentru Click.

Vedeta a dat vestea privind această sarcină în primele zile ale anului 2024, când a postat și primele imaigni cu burtica de gravidă. „Miracolul vietii! DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare familie #totul #innumeleiubirii” este mesajul prin care Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița și-a pierdut mama înainte de Crăciun Laura Cosoi a trecut prin momente dificile înaintea sărbătorilor de iarnă, după ce mama ei, Ligia, a încetat din viață.

„Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână”, scria actrița pe rețelele de socializare înaintea împlinirii celor 42 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.