Iulia Vântur, cerută în căsătorie! Surpriză neașteptată pentru vedetă, imediat după ce s-a întors în India: ”Ești dorința mea împlinită!”

0

Iulia Vântur se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care a reușit să dea lovitura peste hotare! Dacă pe micile ecrane din România, blondina ajunsese să fie printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, iată că în India este o cântăreață în toată regula. Fosta moderatoare a dat curs visului ei, a muncit pentru ce și-a dorit, iar acum urcă pe cele mai mari scene și își surprinde plăcut fanii. Se iubește cu Salman Khan, starul de la Bollywood, de ani buni și totul pare că merge ca pe roate în viața amoroasă. Mulți se așteaptă ca ea să facă pasul cel mare alături de actor, însă încurcate sunt căile dragostei! La scurt timp după ce s-a întors în India, vedeta noastră a fost și cerută în căsătorie!

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan, actorul cu care se iubește de ani buni. Fosta prezentatoare de televiziune de la noi este discretă atunci când vine vorba despre viața amoroasă, tocmai pentru că partener îi este un star de la Bollywood. Aceasta nu oferă prea multe detalii despre relația pe care o are cu Salman Khan, însă cert este că sunt împreună, căci nu s-a ferit niciodată să confirme acest lucru. Mulți sunt cei care se așteaptă ca artista să facă pasul cel mare și să-și pună pirostriile cu actorul filmelor indiene. Doar că, încurcate sunt căile Domnului și ale dragostei!

Iulia Vântur, cerută în căsătorie pe internet
Vedeta nu se grăbește să se căsătorească, pentru că toate se întâmplă la timpul lor. Cert este că, la scurt timp după ce s-a întors în India, Iulia Vântur a și fost cerută în căsătorită. Nu de Salman Khan, ci de un fan înfocat. Acesta i-a lăsat o declarație de dragoste la una dintre postări și a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Aprecierile au început să curgă, la fel și reacțiile altor internauți.

Simona Halep a fost anunțată că visul ei s-a spulberat. Reîntoarcerea în turneele WTA nu a putut împiedica dezastrul

Mărturia tulburătoare a lui Mirel, tânărul de 23 de ani care i-a devenit călău Andreei. Cum se apără: ”M-am enervat foarte tare și…”

„Tu ești rugăciunea mea nespusă, dorința mea împlinită și visul meu realizat. Te căsătorești cu mine?”, i-a comentat un bărbat Iuliei Vântur.

De ce Iulia Vântur nu apare adesea în compania lui Salman Khan, deși sunt împreună
Iulia Vântur a explicat și de ce nu apare des în public alături de Salman Khan. Vedeta susține că în India, oamenii își doresc să țină lucrurile personale doar pentru ei și să nu le expună în fața tuturor. Acest lucru s-ar întâmpla și-n relația lor amoroasă, căci ar fi căzut de comun acord să nu dea din casă detalii intime.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebui să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, într-o emisiune TV, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.