Ilie, preotul din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis. Lasă în urmă o soție și doi copii

0

Ilie G. este preotul de 44 de ani din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis, marți, pe un drum din Costești. Bărbatul lasă în urmă o soție și doi copii.

Ilie Geangavelea este preotul de 44 de ani din județul Argeș care și-a pierdut viața marți, 14 mai, într-un cumplit accident rutier produs în Costești. Bărbatul avea o familie foarte fericită.

Cine este preotul din Argeș mort în accidentul de marți: Ilie avea o familie fericită, o soție și 2 copii
A fost o zi tragică pe șoselele din județul Argeș. Marți, în doar câteva ore, un om a murit și alți șase au fost răniți în accidente de circulație. Cel mai grav eveniment a fost consemnat în localitatea Costești.

Aici, un tânăr de 18 ani din Ungheni, aflat la volan fără carnet de conducere, a lovit un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Costești.

Autoturismul din urmă a intrat într-un cap de pod. În urma coliziunii, pasagerul său, un bărbat de 44 de ani, rămas încarcerat între fiarele mașinii. Acesta a decedat imediat după extragere.

Bărbatul mort era preot la biserica din cartierul Zorile al orașului Costești. E vorba de Ilie Geangavelea. Cel care se afla în mașină cu el, preluat de SMURD și transportat la București în stare gravă, este tot preot. E vorba de un paroh al bisericii din cartierul Telești, tot din Costești: părintele Sandu Mocanu, scrie Jurnal de Argeș.

Ilie Geangavelea, care în trecut a fost și consilier local la municipalitatea din Costești, era căsătorit. În urma sa rămân, îndurerați, o soție și doi copii, un băiat și o fată.

Ilie Geangavelea, un preot extrem de apreciat în comunitate

Moartea fulgerătoare a preotului Ilie Geangavelea a provocat un șoc în comunitatea argeșeană. Acesta era extrem de apreciat și un model pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut.

”Preotul Ilie Geangavela a plecat într-o lume mai bună. Nu am nicio îndoială că sufletul lui colosal, bunătatea și buna credință pe care le-a dovedit din plin întreagă viață, îl îndreptățesc să se odihnească veșnic în lumea celor drepți.

Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihna veșnică!”, a scris, pe Facebook, un cetățean din Argeș care l-a cunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.