Horoscop special cu Neti Sandu. Multe bucurii pentru patru zodii. Adio, ghinioane si necazuri!

0

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC
O sa faceti monetarul sa stiti care e capitalul de care dispuneti sa indraznim o investitie, sau sa mai asteptati pana anul viitor.

Sfera sanatatii are unele nereguli pe care le puteti verifica si o sa se poata incheia totul cu bine ca ca sunteti in buna regula.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR
Se anunta niste bani si o sa va descurcati cu ce aveti de luat in perioada asta ca e o lista in asteptare si o sa vreti s-o lichidati, totusi.

Cineva dintr-o fosta relatie vrea sa stati de vorba, sa vada daca exista posibilitatea sa va impacati sau poate nu mai e cale de intoarcere.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI
E animatie la slujba, aveti de lucru, vin si bani si o sa fie si o perspectiva promitatoare, sa accedeti la o functie inalta, cu sau fara concurs – ramane de vazut.

Va cauta cineva care v-a ramas dator cu ceva si o sa se achite ca sa puteti continua relatia.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC
Se intrevede o reusita si o sa aveti o satisfactie profesionala ca sunt oameni care au apreciat efortul si calitatea muncii voastre.

Poate va faceti un program mai lejer ca sa va puteti ocupa si de copii , sa-i duceti la cursurile preferate, sa practice un sport.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU
Vi se face o oferta de lucru, poate pentru o pozitie superioara si poate va convine situatia – o analizati pe toate fetele si dati ok-ul cand va decideti.

Poate va invita cineva la un eveniment care v-ar pune in legatura cu niste oameni care va duc dorul, au nevoie de prezenta voastra.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA
O sa va bucurati de vizita cuiva care vine cu vesti bune, poate va invita in weekend sa plecati pe undeva si sa va duceti, ca sunteti dornici de plimbare.

O sa aveti examene, cursuri de pregatire, poate-i supravegheati si pe copii la studiu si o sa aveti rezultate dintre cele mai bune.

Horoscop cu Neti Sandu– BALANTA
Se poate sa faceti o manevra inteligenta cu banii si sa-i depuneti intr-un cont, sau sa faceti o investitie ca sa-i sporiti – poate cereti un sfat avizat.

Se poate sa vi se dea mana libera sa alegeti un proiect in care sa va implicati si de aici sa vina banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.