Gigi Becali a fost surprins într-o benzinărie purtând șosete, iar imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

0

Gigi Becali, cunoscut latifundiar din Pipera, a surprins recent pe toată lumea apărând într-o benzinărie într-o ipostază neobișnuită.

De obicei impecabil îmbrăcat, de data aceasta, a renunțat la pantofi și s-a afișat în șosete, purtând un trening.

O imagine virală pe rețelele de socializare l-a arătat desculț în timp ce îndeplinea dorința unui fan de a face o fotografie cu el.

Gigi Becali, mereu amabil și iubitor de oameni, nu a ezitat să coboare din mașina sa de lux pentru a satisface admiratorul.

Surpriza fanului a fost cu atât mai mare când a observat că Becali era îmbrăcat casual, într-un trening negru, pe care se distingea o cruce roșie brodată, având un preț de aproximativ 1.000 de euro.

Fotografia din benzinărie a atras atenția asupra detaliilor neobișnuite, iar treningul personalizat al latifundiarului a fost remarcat de mulți.

Totodată, în imagine apare și noul său automobil, un Rolls-Royce Ghost Black Badage evaluat la aproximativ 500.000 de euro.

De obicei văzut la volanul Maybach-ului său, averea lui Gigi Becali este estimată între 325 și 425 de milioane de euro, ceea ce confirmă stilul său de viață luxos.

După moartea sa, Gigi Becali a decis să excludă copiii din moștenirea sa vastă, temându-se că aceștia ar putea risipi averea. În schimb, patronul FCSB a hotărât ca bunurile să fie folosite în beneficiul celor sărmani.

Dumitru Dragomir a subliniat că, de-a lungul timpului, Gigi Becali a donat peste 300 de milioane de euro bisericilor, preoților și maicilor. Acesta a evidențiat generozitatea latifundiarului în susținerea cauzelor caritabile.

Despre actele sale filantropice, Gigi Becali este cunoscut pentru donațiile impresionante acordate celor nevoiași și construirea lăcașurilor de cult.

Cu toate acestea, o călugăriță a fost nemulțumită de refuzul lui Gigi Becali de a o ajuta, după ce a călătorit până la palatul acestuia în București pentru sprijin financiar.

Dialogul tensionat cu maica Filoteea a surprins o latură mai puțin plăcută a patronului FCSB.

Este de notorietate că Gigi Becali, cu o avere estimată la un miliard de euro, a susținut comunitatea prin donații semnificative la biserici și instituții religioase, dar relația tensionată cu călugărița aduce în prim-plan și aspecte mai controversate ale carierei sale filantropice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.