Gabriela Cristea, Ținta Răutăților Internauților După Ce A Plecat În Vacanță În Maldive: „Noi Stăm La Muncă, La 3 Grade, Și Ne Uităm La Alții Care Se Distrează”

0

Gabriela Cristea și-a luat familia și au plecat cu toții în concediu în Maldive. Nici nu a ajuns bine că vedeta s-a trezit deja cu critici din partea urmăritorilor ei.

Gabriela Cristea a plecat departe de România pentru o binemeritată porție de relaxare, înainte să-și înceapă activitățile numeroase din acest an. Prezentatoarea a plecat împreună cu soțul și cele două fetițe. În timp ce ea se bucură de timpul petrecut alături de familie, urmăritorii o critică în fel și chip.

Gabriela Cristea e obișnuită ca oamenii să fie cârcotași și să-și verse frustrările pe internet, motiv pentru care de cele mai multe ori alege să ignore răutățile acestora și să se bucure de viață.

Vedeta a postat un clip video din vacanța din Maldive, iar răutățile au urmat pe bandă rulantă.

„Litoralul în Maldive este la Ocean, nu la mare. Mai citește puțin mai mult”;
„Daaa, ne umplem tare de energie când noi stam la 3 grade și suntem la muncă și ne uităm la alții care stau la 25 și sunt în vacanță”;
„Foarte frumos! Ai grijă, Gabi, la aerul condiționat!”;
„Te iubim, Gabriela! Distracție faină!”;

„Concediu minunat cu zile senine vă doresc întregii familii!”
„Bravo! După atâta muncă meriți această vacanță alături de familia ta frumoasă!”;
„Concediu plăcut! Să aveți o vacanță superbă!”;

„Vai, ce frumos este! Câți n-ar vrea să ajungă acolo… Vacanță plăcută! Sunteți foarte frumoși”;
„Vacanță frumoasă scumpii mei! O familie minunată! Ce priveliște frumoasă. Mă bucur pentru voi. Relaxați-vă, că meritați la cât munciți și acasă, și la serviciu. Vă urmăresc mereu cu drag.”, au scris internauții pe pagina de Facebook a Gabrielei Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.