Gabriela Cristea a rabufnit: „A aparut o noua meserie; MANCATOR DE…”

0

Gabriela Cristea a postat, pe contul sau de socializare, un video in care critica pe cei care scriu despre ea lucruri neadevarate.

„In spatiul online a aparut o noua meserie; MANCATOR DE EMOTICON CU MOT. 😂😂😂 sau cei care nu sunt in stare sa faca nimic, dai ii capuseaza pe cei ce muncesc si sunt creativi. Va pup💋si pofta mare in continuare!’

„Voiam sa va impartasesc cateva ganduri de ale mele. aseara cand am venit a acasa undeva pe la 10. m-am uitat in social media, m-am uitat si pe Facebook si pe Instagram. Am avut un moment de mahnire pentru ca m-am uitat la stirile care tot apar despre mine, cu tot felul de prostii care nu au nicio legatura cu realitatea. Si aseara mi-am dat seama ca, de fapt, nu mai exista jurnalisti, exista o noua specie, o noua meserie, care se cheama mancator de emoticon cu mot.

Asa i-am botezat eu pentru ca nu au nicio legatura cu realitatea.
Ma enerveaza lucrurile astea foarte tare si m-am hotarat sa vorbesc despre asta. In momentul in care a aparut social media, paparazzi au disparut de pe piata. De ce? Pentru ca practic fiecare persoana publica posteaza in fiecare zi pe conturile de socializare. Cele pe care le considera adecvate pentru ele. Toate lucrurile pe care le fac, le simt, le gandesc, le spun.

Si atunci pentru paparazzi a fost foarte dificil sa mai gaseasca ei sau sa mai descopere ceva pentru ca toata lumea se posta de unde mergea ce facea si asa mai departe. Si atunci a disparut aceasta meserie. Au mai ramas doar 2 – 3 care mai fac asta pentru capetele incoronate, ca sa zic asa, care intr-adevar nu-si expun viata pentru ca exista niste reguli care sunt impuse de societatea in care ei traiesc si de casa pe care o reprezinta. Si in momentul in care au disparut paparazzi, au aparut cei pe care eu m-am hotarat sa-i denumesc mancatori de emoticon cu mot. Si asta ca sa fiu draguta si sa nu spun …”, a spus prezentatoarea Tv pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.