Fenomen uluitor pe Cer. Ingerul apusului. Oamenii spun ca este un semn Divin

0

In Scotia, intr-o seara ca atatea altele, Stuart Murray, un fotograf amator in varsta de 56 de ani, a imortalizat un moment de pura magie. In timpul plimbarii sale obisnuite pe plaja, a fost martorul unui apus de soare deosebit de fermecator. Fara pretentii, Stuart si-a scos smartphone-ul pentru a captura acest spectacol al naturii. Ceea ce nu stia era ca avea sa surprinda un moment unic.

La 21:45, in timp ce soarele se scufunda in orizont, creand o paleta de culori vii pe mare, Stuart a facut o fotografie care avea sa depaseasca toate asteptarile sale. Privind imaginea, a descoperit cu uimire ca soarele si marea luasera forma spectaculoasa a unui inger, cu aripi marete desfasurate. Acest fenomen rar si uimitor a conferit fotografiei sale un caracter unic si mistic.

Acest inger cu aripi, nascut din unirea dintre soarele apus si marea linistita, parea sa vegheze asupra plajei si sa ofere un moment de liniste si serenitate. Pentru Stuart, aceasta imagine simboliza mai mult decat un simplu apus de soare; era un mesaj de speranta si frumusete, capturat intr-un moment de eternitate.

Stuart, care intotdeauna aspirase sa surprinda frumusetea unui apus de soare, fusese adesea impiedicat de schimbarile vremii din Scotia. Dar in acea seara, cerul hotarase sa-i ofere tabloul perfect. Impartasindu-si experienta, Stuart marturiseste: „Sunt doar un amator cu smartphone-ul meu, dar in acea seara, linistea si claritatea cerului au creat conditii ideale. Un cuplu de turisti trecea pe acolo, iar cand au vazut fotografia mea, au fost la fel de surprinsi ca si mine. Le-am spus ca nu sunt un fotograf adevarat, dar aceasta fotografie ar putea sa-mi schimbe parerea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.