“Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”. Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars și schimb dur de replici cu Elena Ionescu

0

Andreea Tonciu a reușit să atragă toate privirile asupra ei încă din prima ediție a emisiunii Survivor All Stars România, care a început, marți, 16 ianuarie, la PRO TV. Concurentă în echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu s-a plâns că i s-a umflat piciorul, a făcut o criză de plâns și a avut un schimb dur de replici cu Elena Ionescu.

Survivor All Stars România 16 ianuarie. Andreea Tonciu a trecut cu greu peste prima noapte petrecută în jungla din Republica Dominicană și a fost un pas să cheme medicul. Ba mai mult, discuția pe care a avut-o cu Elena Ionescu și Jador a învolburat și mai mult apele.

Andreea Tonciu, schimb dur de replici cu Elena Ionescu la Survivor All Stars România

„Fără mine, Survivor nu ar exista! Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa. Credeți-mă, că nu vă mint!”, a spus Andreea Tonciu în prima ediție a show-ului, dând de înțeles că participarea ei la Survivor All Stars România era mai mult decât necesară.

Andreea Tonciu s-a trezit cu piciorul umflat și a vrut să cheme medicul. Faimoasa s-a enervat în momentul în care Elena Ionescu i-a sugerat să fie puternică și să îndure, pentru că problema nu este una urgentă.

“Nu e vorba să fiu puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng”, a început Tonciu să se lamenteze.

”Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel” Andreea Tonciu s-a pierdut cu firea și după ce a spus tot ce avea pe suflet a început să plângă.

Ea a dat de înțeles că nu i-a plăcut atitudinea Elenei Ionescu și a simțit nevoia să plângă pentru a se descărca.

“Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”, a mai spus Tonciu, la Survivor All Stars România.

Jador crede că Andreea Tonciu o să mai facă spectacol

Martor la discuție, Jador are convingerea că problemele abia încep. „O să-i facă pe ăștia (concurenții – n.r.) cu capul”, a fost verdictul pe care l-a dat artistul după ce a văcut cum se manifestă Tonciu.

Echipa Faimoșilor este formată din Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.