Experiența reală a unei femei: „Trăiesc cu trei bărbați și îmi convine, deși e complicat…”

0

Așadar, trăiesc sub același acoperiș cu trei bărbați și sunt gata să împărtășesc asta cu voi. Vă spun din start, este complicat. Și înțeleg că nu este pentru totdeauna, mai devreme sau mai târziu voi rămâne doar cu unul. Însă declar cu toată sinceritatea, că îi iubesc pe toți.

Așadar, să le luăm pe rând.

Rutina: Eu sunt femeia în casă, așa că spălatul, gătitul și curățenia sunt pe umerii mei.

Banii: În prezent nu lucrez, așa că nu-mi permit cumpărături prea mari. Cheltuielile sunt planificate.

Relațiile: Aici voi vorbi despre fiecare în parte.

Cea mai de încredere relație o am cu Bogdan. Anume cu el discut serile, dacă el nu este ocupat cu jocurile la calculator. Cu el am cea mai de durată relație. Sexul este regulat, deși nu foarte frecvent, în schimb ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine. Anume el îl ajută pe tatăl meu la construcția casei de vacanță.

Relația mea cu Sorin este un pic altfel. El este un băiat foarte vesel și toate serile și le ocupă cu diverse jocuri. Pe mine mă cheamă noaptea nu mai des de 1-2 ori pe săptămână. El e bun la suflet, drăguț, cu el e întotdeauna ușor și amuzant.

Și în cele din urmă, Răzvan. El e cel mai mic după vârstă și cam neexperimentat, dar asta e ceea ce mă atrage la el. Așa se întâmplă, că aproape toate nopțile le petrecem împreună. Dacă să fiu sinceră, el nu prea știe cum să-mi facă nopțile plăcute. Dar îl iubesc atât de mult, că asta nu mai contează.

În concluzie: Sunt epuizată… dar îmi place.

P.S. Bogdan are 31 de ani; Sorin are 4 ani, iar Răzvan are 6 luni și plânge foarte des nopțile… )))

De cand lumea si pamantul, iubirea genereaza batai de cap si incurcaturi, caci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare.
In cea mai mare parte a situatiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvari. Pentru asta exista Adela, gata sa te asculte si sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar.

Buna Adela,
Ma numesc Alina, sunt casatorita si am 2 copii. Problema mea consta in faptul ca m-am indragostit de cine nu trebuie si nu stiu cum sa gestionez situatia in care ma aflu!

Ca sa incep cu inceputul, am locuit in SUA timp de 6 ani, impreuna cu sotul si copiii, de circa un an am revenit in tara, insa doar eu si copiii. Aici, in Romania, m-am indragostit de cumnatul meu, sotul surorii sotului meu. Imi este foarte greu sa accept sentimentele acestea, in conditiile in care sunt o femeie de 30 de ani si foarte serioasa.

Nu stiu cum si cand s-a intamplat. I-am spus si cumnatului meu ceea ce simt. Exista o dorinta extrema intre noi, sentimentele sunt cam reciproce. Nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe prin a-mi satisface dorintele sau sa ma opresc. Partea proasta este ca locuim foarte aproape si ne vedem zilnic.

Tin sa precizez ca nu-mi mai iubesc sotul, insa el este un om deosebit de bun si ma iubeste extrem de mult. Ma copleseste cu cadouri si flori, insa nu-l mai iubesc. Tot ce simt acum este ca-mi zburda inima si sufletul de fiecare data cand il vad pe cumnatul meu. Da-mi un sfat, te rog, mult! Multumesc anticipat!

Adela raspunde:
Draga Alina,
Intr-adevar, inima are ratiuni pe care ratiunea nu le intelege. Nu poti sa-i poruncesti inimii, ea va face exact ceea ce vrea, indiferent de reguli si conventii. Insa, in situatia pe care o descrii, eu zic sa nu te pripesti. Aceste flame ale atractiei contin si o implicare hormonala foarte puternica.

Daca aceasta atractie rezista in timp, atunci probabil ca ar fi bine sa-i dati curs. Insa, iti spun de la inceput ca nu are cum sa se sfarseasca bine. Daca puteti sa va intalniti in cel mai mare secret – ceea ce este putin probabil – bine. Altfel, calculeaza tu cati oameni vor avea de suferit, printre care si copii. Gandeste-te cum ar fi daca ai fi tu in situatia cumnatei tale.

Cum te-ai simti sa stii ca sotul tau s-a indragostit de o ipotetica sotie a fratelui – sa zicem. Ce sfat i-ai da acelei femei, in cazul in care tu ti-ai iubi sotul. Daca, dupa toate aceste analize, tot mai simti ca vrei sa mergi inainte, atunci nimic si nimeni nu te mai poate opri.

Si inca un avertisment: daca cel care te face acum sa-ti tresalte inima, dupa ce are o aventura cu tine, isi da seama ca isi iubeste sotia si vrea sa se intoarca la ea? N-ai de unde sa stii. Dar, de asemenea, nimeni nu stie ce e in inima ta si hotararea iti apartine.

septembrie 5, 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.