Eva Măruță a reacționat, după ce a primit un val de ură în urma rolului din „Tati part-time”. Fiica Andrei i-a uimit pe toți: ”Știam eu că oamenii sunt..”

0

Eva Măruță a reacționat, după ce a primit un val de ură în urma rolului din „Tati part-time”. Fiica Andrei i-a uimit pe toți: ”Știam eu că oamenii sunt…”
2,461
ShareFacebookTwitter
Filmul „Tati Part-Time”, în care Eva Măruță și Alex Bogdan interpretează rolurile principale, a obținut un succes remarcabil în ceea ce privește vânzările. Cu toate acestea, succesul filmului a adus cu sine și o serie de critici severe la adresa prestației Evei Măruță, chiar și la vârsta fragedă de opt ani. Recent, micuța a răspuns cu grație la valul de comentarii negative care a învăluit mediul online.

Cu toate că a reușit să impresioneze publicul la o vârstă atât de fragedă, Eva Măruță nu a scăpat de critici acide. Unii au apreciat debutul ei în lumea filmului, dar alții au fost mai duri, criticând-o aspru pentru simplul fapt că este fiica celebrei Andrei și a lui Cătălin Măruță. Este notabilă ironia situației în care un copil este supus judecății publice doar pentru că poartă un nume faimos.

Cum a reacționat Eva Măruță

După lansarea filmului „Tati Part-Time”, Eva Măruță a fost expusă unui val de critici venite dinspre utilizatorii mediului online. Această expunere brutală a determinat-o pe micuța actriță să își exprime părerea printr-o reacție matură și echilibrată. Pe contul ei personal de Instagram, BRomania a distribuit un clip care a devenit viral și a stârnit reacții puternice. În acest videoclip, Cătălin Măruță, Alex Bogdan și BRomania citesc cu voce tare unele dintre comentariile dure și critice la adresa Evei. Este impresionantă atitudinea adultă a micuței în fața acestor critici, iar momentul său de apariție în clip aduce o notă de seriozitate și curaj în gestionarea comentariilor negative.

„Cătălin, Alex și Bromania: Încă o mizerie de film”, „Nu mai sunt actori ca pe vremuri. Se răsucesc monștrii sacri în mormânt”, „Ia uite, numai copiii de vedete pot să prindă roluri. Până când mai merge nepotismul?”.

Eva Măruță: Hei, ce faceți acolo?

Cătălin, Alex și Bromania: Hei, uite citeam comentariile la film, la Tati part time. Lumea se bucură, e super tare. De-abia așteaptă lumea să vină la film.

Eva Măruță: Și ce zice lumea despre mine?

Cătălin, Alex și Bromania: De bine, normal. Doamne! Te laudă. Românii nu sunt frustrați. Au zis că ești un copil minunat, Eva, și că joci foarte bine. Cum ar vorbi urât despre un copil?

Eva Măruță: Știam eu că oamenii sunt buni.

Cătălin, Alex și Bromania: Cei mai buni. Mai ales românii”, a fost discuția acestora din timpul videoclipului postat pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță au răspuns comentariilor negative

Andra și Cătălin Măruță s-au arătat vizibil afectați de criticii duri aduse fiicei lor, Eva, pentru prestația ei în filmul „Tati Part-Time”. Cu toate acestea, cei doi artiști au dorit să transmită recunoștința lor către cei care le-au fost alături și au sprijinit familia în această perioadă dificilă. Ei au ținut să adreseze un mesaj de mulțumire celor care au încurajat-o pe micuța Eva, apreciindu-i talentul actoricesc.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”… Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a vazut filmul!”, a scris Cătălin Măruță pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.