Ea Are 31 de ani, e profesoară și REFUZĂ să se penseze sau să-și epileze mustața. Motivul e uluitor

0

O tânără din Danemarca refuză să-și radă mustața și să se penseze pentru a „evita” întâlnirile nereușite. Eldina Jaganjac, profesoară din Copenhaga, a devenit din ce în ce mai frustrată din cauza așteptărilor pe care societatea, și în special bărbații, le au de la femei, mai ales când vine vorba despre epilare.

În vârstă de 31 de ani, Eldina a renunțat să se penseze și să-și radă mustața în luna martie a anului 2020, realizând în scurt timp că se simte la fel de feminină având păr facial. Deși nu acordă o importanță deosebită aspectului ei fizic, iubindu-se exact așa cum este, Eldina a fost obligată să accepte comentarii de genul „pensează-te” de la bărbați sau priviri fixe de parcă ar avea „un al treilea cap”. Din punctul ei de vedere, părul facial ține departe de ea oamenii pe care nu și-i dorește în preajmă.

Totodată, Eldina consideră că mono-sprânceana și părul ei facial țin pretendenții „conservatori” departe de ea, astfel intrând în contact cu bărbați care o plac pentru personalitatea ei, nu pentru felul în care arată. „Înainte să-mi las mono-sprânceana să apară, simțeam că femeile au opțiuni limitate când vine vorba despre felul în care ar trebui să arate. Dacă un bărbat nu-și rade barba sau nu se pensează, nimeni nu observă, nimeni nu comentează. Nu este ceva neobișnuit”, a mărturisit Eldina, potrivit Unilad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.