Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun!

0

Tragedie în familia Briliantului în preajma sărbătorilor de iarnă! Mama lui Adrian Mutu, Rodica Mutu, a încetat din viață joi, 21 decembrie 2023, la vârsta de 71 de ani. Femeia curajoasă a luptat îndelung împotriva unei boli cumplite. Anunțul dureros a fost făcut public de Laura, sora fostului mare fotbalist.

Cu inimile grele, familia Mutu a fost lovită de pierderea mamei lor iubite. Joi, 21 decembrie 2023, Rodica Mutu, în vârstă de 71 de ani, a părăsit această lume. Tristă veste a fost adusă de sora antrenorului de la Netfchi Baku. Femeia a înfruntat cu curaj o boală nemiloasă, dar, din nefericire, toate eforturile medicale au fost în zadar, iar Briliantului i-a fost luată mama.

„Să ai parte de un drum lin spre lumea îngerească, MAMA! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit! Dragostea ta va rămâne vie în sufletele noastre până la sfârșitul vremurilor. MAMA, TE VOI IUBI MEREU!”, a exprimat Laura pe platformele sale de socializare.

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru fotbal, mama lui Adrian Mutu a fost o prezență activă pe terenul de joc în timpul zilelor lungi de vară. Fără îndoială, ea a fost cea care a susținut cu inimă băiețească decizia fiului ei de a urma calea fotbalului. În povestea destinului în fotbal, pasiunea mamei a avut un rol esențial!

„Am avut privilegiul să o cunosc pe Rodica de mult timp și pot confirma că ea era motorul principal al familiei, în timp ce soțul ei, Spiridon, avea o fire mai tăcută. Rodica, o femeie cu spirit băiețos, își petrecea zilele pe maidan, făcând echipă cu copiii din vecinătate”, a mărturisit o persoană apropiată familiei.

Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale. Ea este cea care i-a împrumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător.
Tot Rodica este cea care l-a susținut încă de la început sa meargă pe acest drum, deşi, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuți de tați să joace fotbal, pe când mamele se împotrivesc”, a dezvăluit doctorul Mihai Nurciu.
Rodica știa că fiul ei va fi mare fotbalist

Mama lui Adi Mutu a prevăzut că Adi va ajunge un mare fotbalist, iar mai târziu visele sale erau legate de performanțele sale ca antrenor.
„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. «Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum», mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, şi-a văzut de fotbal”, spunea Rodica Mutu despre fiul ei.

Tatăl, mai taciturn și cu înclinaţie spre matematică, vedea un alt viitor pentru băiat, dar Rodica conducea cu autoritate nu doar pe terenul de fotbal.
„Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, povestea Rodica Mutu.
Acum, familia Briliantului este în doliu, înainte de Crăciun. Mama lui Adrian Mutu a murit joi, 21 decembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.