Cu ce se ocupă Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei. Dovada că încearcă să treacă peste separare

0

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație, după ce fotomodelul a fost nevoit să se întoarcă acasă. Fosta iubită a artistului încearcă să nu stea cu gândul la separarea prin care a trecut.

După ce mai mult timp au existat zvonuri potrivit cărora Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, artistul a fost cel care a confirmat separarea. Fotomodelul a fost nevoit să se întoarcă acasă, în Marea Britanie, iar o relație la distanță între ei nu ar fi funcționat. Chiar dacă oficial nu mai formează un cuplu, Florin Ristei a mărturisit că păstrează legătura cu fosta iubită și că o sună de fiecare dată când i se face dor de ea.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Deși a avut o mulțime de proiecte și în România, Naomi Hedman a decis că este mai bine să se întoarcă acasă. Florin Ristei chiar îi oferise și inelul de logodnă, iar mulți se așteptau la o nuntă a celor doi. Zilele trecute, Naomi Hedman a participat la London Fashion Week, unde s-a simțit foarte bine alături de prietenii săi. Fotomodelul nu pare a fi deloc afectat de despărțire, ci își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cu ce se ocupă Naomi Hedman În toamna anului 2021, Florin Ristei spunea că Naomi Hedman a primit un permis de ședere în România pentru 5 ani. Fotomodelul se mutase în România, însă pleca destul de des din țară. „Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea vedeta de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.