Cine zice ca nu se poate manca bine si in post?
Ingrediente:
morcovi mari – 2
un pastarnac
o radacina de patrunjel – o jumatate de
radacina de telina
ardei gras rosu – 1
ceapa de marime medie – 1
zeama de lamaie sau bors dupa preferinta
frunze de leustean si de patrujel
Pregatirea perisoarelor: cepe mari – 2
orez alb – 100 grame
granule de soia fiarta – 100 grame
de seminte de in macinate – 3 lingurite
fulgi de ovaz – 4 linguri
linguri faina de grau – 2-4
condimente dupa gust
Instrucțiuni: Pasii sunt: caleste pastarnacul, telina si morcovii taiate in cubulete in putin ulei de floarea-soarelui. Intr-o oala de 3-5 litrii pune ceapa intreaga si ardeiul, sare si adauga legumele calite. Lasa sa fiarba iar dupa 30 de minute adauga zeama de lamaie sau bors pentru a-i da un gust acrisor. Perisoarele se prepara astfel: caleste ceapa tocata marunt la care adaugi orezul spalat si lasa totul la foc mic
Adauga restul ingredientelor: granulele de soia si faina, impreuna cu condimentele. Formeaza din acest amestec perisoarele si fierbele in apa cu sare, iar apoi pune-le in supa de legume pregatita anterior. Vei avea parte de ciorba de perisoara foarte gustoasa si astfel nu vei simti niciun efort alimentar in perioada postului. Pofta buna!
Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!