Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. Nu are legătură cu muzica, puțini știu asta despre celebra artistă

0

Vlăduța Lupău este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. Mulți oameni o iubesc și o cheamă la diverse evenimente, însă puțini sunt cei care știu ce studii are artista, de fapt. Iată ce meserie ar fi avut solista dacă nu ar fi ajuns să fie celebră!

Ce facultate a terminat Vlăduța Lupău? Doar cei apropiați vedetei știu asta
În vârstă de 32 de ani, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista are o voce superbă și este solicitată la numeroase evenimente pentru a întreține atmosfera.

Însă, dacă nu ar fi avut succes în muzică, Vlăduța Lupău ar fi avut o meserie la fel de respectabilă, aceea de medic veterinar. Artista a mărturisit, de curând, că a studiat la Universitatea de Medicină.

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni TV, potrivit click.ro.

Cum s-a decis să se axeze pe muzică
Vlăduța Lupău a învățat foarte bine și chiar s-a înscris la Doctorat, totul pentru a păstra tradiția de familie și a ajunge medic veterinar. Cu toate astea, artista a decis să renunțe la tot şi să se concentreze pe cântat, după ce a văzut că oamenii o tot chemeau la evenimente.

”Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine.

Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a declarat solista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.