Ce a descoperit Laura Cosoi în casa mamei ei, după ce s-a stins din viață

0

Laura Cosoi, cunoscută actriță româncă în vârstă de 42 de ani, trece printr-un moment deosebit de dificil după pierderea mamei sale, Ligia Cosoi, înainte de sărbătorile de iarnă.

Cu inima încărcată de durere, Laura a decis să petreacă ziua de naștere a mamei sale într-un mod special, întorcându-se acasă și rememorând momente prețioase.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră ”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoi, în mediul online.

Laura Cosoi suferă neîncetat după pierderea mamei sale
În data de 18 ianuarie, mama sa ar fi împlinit un nou an de viață, iar pentru prima dată, Laura nu a avut posibilitatea să îi ureze „La mulți ani”. Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, actrița a dezvăluit că a ales să petreacă această zi în casa mamei sale, retrăind amintiri și trăind acele momente pline de căldură și afecțiune.

„Ultima cafea acasă la mama. De ziua ei. Fără ea …”, a scris Laura Cosoi, în mediul online.

Ce a găsit Laura Cosoi în biblioteca mamei sale
Pentru a aduce la viață amintirile cu mama sa, Laura a hotărât să răsfoiască câteva cărți din biblioteca personală a Ligiei Cosoi. Într-un moment plin de emoții, actrița a găsit o fotografie ascunsă într-una dintre cărțile mamei sale. Imaginea, care datează de la ziua de naștere a fiicei sale, a surprins-o pe Laura într-un moment de bucurie și împlinire, împreună cu micuța sa Rita.

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate”, a scris Laura Cosoi în mediul online.
Descoperirea fotografiei a adus un strop de alinare în inima actriței, oferindu-i o legătură tangibilă cu amintirile prețioase ale mamei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.