Cătălin Măruță a fost motivul pentru care Kamara a primit interdicția de participare la Survivor 2024. Decizia a fost luată de conducerea Pro TV.

0

Pe 16 ianuarie 2024, a avut loc debutul în forță al sezonului Survivor All Stars 2024 pe micile ecrane, sub îndrumarea Pro TV. Această ediție supremă a început cu reguli noi și participanți extrem de motivați. Printre celebritățile care au revenit din sezoanele anterioare, Kamara a fost singurul care a urmărit competiția din confortul casei sale.

Potrivit astairomania.ro cântărețul nu a fost inclus din nou în echipa Faimoșilor și se pare că scandalul din emisiunea lui Cătălin Măruță i-a adus consecințe neplăcute, producătorii emisiunii luând decizia de a-l exclude. Așadar, marți, 16 ianuarie 2024, a marcat debutul celui mai anticipat moment al anului la Pro TV, cu Daniel Pavel oficiind ceremonia de deschidere pentru sezonul suprem din Republica Dominicană

Kamara nu a fost selectat pentru a participa la Survivor All Stars 2024

Kamara a privit prima ediția de la Suvivor All Stars din fața micilor ecrane. Deși a mărturisit că și-a dorit să ajungă pe Insula din Republica Dominicană și că regretă că nu se află alături de foștii concurenți și adversari, artistul susține că, de fapt, la mijloc ar fi fost vorba despre o decizie a producătorilor show-ului de la Pro Tv.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentur că simt că mai am multe de spus acolo. Îmi place foarte mult sistemult din acest an, cu eliminări”, a spus Kamara

Iar decizia șefilor de la Pro Tv nu pare să fie întâmplătoare. În ediția din 19 aprilie 2023, Kamara a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. Fostul Faimos din Republica Dominicană nu s-a ferit să-și arate antipatia față de luptătorul Cristian Mitrea, unul dintre foștii concurenți de la Survivor și invitatul special care comenta evoluția concurenților din competiție. În urma unor schimburi de replici acide, Kamara și-a ieșit din fire în emisiunea lui Cătălin Măruță, atitudine care nu a rămas fără ecou.

Printre altele, totul a pornit de la faptul că luptătorul Cristi Mitrea a îndrăznit să-și spună părerea despre evoluția artistului de pe terenul de fotbal, acesta fiind căpitanul echipei de fotbal Naționala Artiștilor. Ceea ce trebuia să fie o discuție liberă și deschisă s-a transformat într-un scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.