Când apare o pisică în pragul ușii tale: ce înseamnă?

0

Când o pisică apare în prag, nu este un accident. Există multe superstiții asociate cu pisicile.

Unele sunt bune, iar altele prevestesc doar evenimente rele, necazuri și nenorociri.

De exemplu, nu este considerat un semn bun dacă o pisică neagră îți trece în cale. Se spune că aduce ghinion.

Dar există și alte credințe, mai puțin obișnuite, care merită cunoscute.

Pisica sanatoasa

Pisicile fără stăpân vin adesea la oameni. Aceste animale nu sunt întotdeauna bolnave, murdare, bătute.

Se întâmplă ca o pisică complet sănătoasă, foarte frumoasă și dulce, să se piardă. Un astfel de eveniment nu este întâmplător. De obicei, acest lucru se întâmplă oamenilor care au probleme.

O pisică sănătoasă care a venit direct de pe stradă este un prevestitor că foarte curând lucrurile vor merge și necazurile pot fi uitate. Asta se va întâmpla dacă puneți pisica deoparte. Ea va fi protectorul tău împotriva spiritelor rele și a energiei negative.

O pisică bolnavă

Și animalele pot suferi. Se întâmplă ca o pisică fără stăpân să fie bolnavă sau rănită. Nu trebuie să urmăriți un animal. Faceți toate eforturile pentru a vindeca acest animal. Dacă nu faci asta, pot apărea probleme.

Cineva care locuiește în casa ta s-ar putea îmbolnăvi. Dacă o pisică bolnavă vine într-o casă în care cineva este bolnav, sunt șanse ca persoana respectivă să-și revină în curând.

Când o pisică apare în prag după moartea unei persoane dragi

Moartea este ceva ce nu poate fi reparat.

Există credința că sufletul decedatului poate locui în animale.

Ea face asta ca să poată veni la cei dragi, să-și ia la revedere. Dacă după înmormântare apare o pisică în prag, aceasta trebuie hrănită, bine primită, adăpostită. Astfel vei onora memoria celui care a plecat în lumea cealaltă.

Din toate acestea putem concluziona că pisica apare foarte rar întâmplător. De aceea ar trebui să acordați atenție vizitei unui astfel de animal. Acest lucru va preveni multe probleme din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.