Antena 1, În Impas Fără Celebrii Bucătari Consacrați. Emisiunea Culinară ”Chefi La Cuțite”, Depășită La Audiență De Un Film Vechi De 11 Ani

0

După plecarea celor trei chefi emblematici din echipa emisiunii de pe Antena 1, noii bucătari nu au reușit să câștige prea multă simpatie din partea publicului. Mai mult decât atât, emisiunea pare să fi suferit o pierdere semnificativă fără prezența lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

În ciuda așteptărilor, premiera ediției “Chefi la cuțite” cu noii chefi nu a reușit să atragă un rating semnificativ. Schimbările din cadrul echipei au fost evidente, cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu fiind înlocuiți de Chef Richard Abou Zali, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Conform informațiilor de la Paginademedia.ro, audiența pentru “Chefi la cuțite” a avut o creștere inițială, urmată de o scădere graduală în timpul difuzării.

Însă, emisiunea a fost depășită la audiență atât de serialul “Clanul” de pe Pro TV, cât și de filmul “Ninja – Răzbunarea”. La orașe, diferența de audiență dintre cele două emisiuni a fost mai mică, însă “Clanul” a reușit să atragă un număr semnificativ mai mare de telespectatori.

În concluzie, reacția publicului față de noii chefi și schimbările din cadrul emisiunii “Chefi la cuțite” pare să fie una mixtă, iar competiția pe piața media rămâne una strânsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.