Piedone nu l-a ocolit nici pe Pescobar! Ce i-a transmis după ce a verificat restaurantele acestuia

1330

Cristian Popescu Piedone și-a făcut simțită prezența și în localurile deținute de Pescobar. Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a desfășurat un control riguros în două dintre restaurantele afaceristului Paul Nicolau. Descoperă în continuare ce nereguli au fost constatate și ce mesaj i-a transmis Piedone acestuia.

Sancțiuni pentru Pescobar după verificările ANPC

Luni, 24 martie 2024, comisarii Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Sector 1 (CPC S1), sub coordonarea lui Cristian Popescu Piedone, au efectuat o serie de controale în zona Herăstrău. Printre locațiile vizate s-au numărat și două restaurante deținute de Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar. În urma inspecției, unitățile sale au primit sancțiuni în valoare totală de 30.000 de lei.

Ce probleme au fost depistate în restaurantele lui Pescobar

Inspectorii ANPC au constatat că în barul unuia dintre localuri lipsea o măsură omologată metrologic, iar meniurile nu conțineau informații despre alergeni, aspecte care au dus la aplicarea sancțiunilor.

După verificări, Paul Nicolau a reacționat pe rețelele de socializare, exprimându-și mândria față de modul în care își gestionează afacerea și subliniind că restaurantele sale au trecut cu brio controlul.

„Astăzi a venit și rândul nostru să primim vizita domnului Piedone și a echipei ANPC. Atât Taverna Racilor, cât și Pescobar Sushi au fost verificate și am fost felicitați pentru curățenie. Am primit două sancțiuni, una referitoare la meteorologie la bar, însă am achitat deja amenda redusă, ceea ce înseamnă că, în loc de 30.000 de lei, am plătit 3.000 de lei în total”, a explicat Pescobar pe Instagram.

Lecții învățate și standarde ridicate

Omul de afaceri a recunoscut că experiențele trecute cu ANPC i-au oferit lecții importante, ceea ce l-a determinat să investească în renovarea completă a bucătăriilor sale și să asigure respectarea normelor sanitare și de siguranță.

„În trecut, am avut multe de învățat în urma interacțiunilor cu ANPC. Am renovat de la zero toate bucătăriile, ne-am îmbunătățit standardele și acum ne numărăm printre cele mai apreciate restaurante din România. Mă bucur că echipa mea îmi împărtășește viziunea și respectă principiile noastre”, a adăugat Nicolau.

În final, Pescobar a transmis că nu se bucură de dificultățile altor afaceri din domeniu, ci își dorește o competiție corectă și un mediu profesionist pentru toți antreprenorii din industrie.